Savetnik o zaštiti

Ako želite da unapredite svoje poslovanje, ako želite da budete ispred drugih, ako želite da poslujete sa najboljima u struci, molimo Vas da odvojite malo vremena i dozvolite nam da se predstavimo.

Na jednom mestu smo objedinili usluge savetnika za bezbednost u transportu opasnog tereta, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara i zaštite životne sredine. Firma Alfa Zaštita je među prvim firmama u Srbiji koja pruža uslugu eksternog savetnika za bezbednost u transportu opasnog tereta, a prva koja je objedinila ove četiri gore navedene oblasti. Jer ako firma ima opasne materije samim tim postoji i povećan bezbednosni rizik za radnike, povećan rizik od požara, kao i povećan rizik od zagađenja životne sredine, te je objedinjavanje  od velikog značaja, naročito ako se uzme u obzir višegodišnje uspešno iskustvo naših radnika u navedenim oblastima.

Cilj nam je da vam pružimo uslugu najvišeg nivoa,  da bi usluga bila najvišeg nivoa mora da bude profesionalna, pouzdana i jednostavna.

Usklađenost sa zakonima se često smatra skupom i nepotrebnom, ali kada se uzme u obzir rizik kojem se izlaže poslodavac neispunjavanjem zakonskih normi, naše usluge su najjeftinije moguće rešenje za vas.

Bilo da vam je potreban savetnik za bezbednost u transportu opasnog tereta, lice za bezbednost i zdravlje na radu, lice za zaštitu od požara, ili samo jednokratno obavljanje poslova iz navedenih oblasti imamo sve što vam je potrebno po cenama koje možete priuštiti naročito ako se uklopi obavljanje poslova iz više oblasti.